Karlux Oy:lle myönnettiin Avainlippu-merkki

Karlux Oy:lle myönnettiin Avainlippu-merkki 8.5.2024 tunnustuksena yrityksen sitoutumisesta kotimaiseen tuotantoon ja työllistämiseen Suomessa. Tämä arvostettu symboli kertoo Karluxin panostuksesta laatuun, vastuullisuuteen ja suomalaiseen osaamiseen.

Yrityksen visio on olla innovatiivinen ja kasvaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Karlux kehittää jatkuvasti uusia ja luovia valaistusratkaisuja, hyödyntäen uusinta teknologiaa ja parhaita materiaaleja, samalla sitoutuen kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin tuotantomenetelmiin.

Karluxin tavoitteena on luoda elinikäisiä kumppanuuksia asiakkaidensa kanssa tarjoamalla kattavaa asiakaspalvelua ja tukea koko tuotteen elinkaaren ajan.  Avainlipun saaminen vahvistaa Karluxin asemaa luotettavana ja vastuullisena toimijana sekä kannustaa jatkamaan laadun ja asiakastyytyväisyyden priorisointia.

Haastattelimme aiheesta Karluxin toimitusjohtajaa Juha-Pekka Karjalaista.

Miten Avainlippu-merkin vaatimat kriteerit näkyvät yrityksen strategiassa ja toiminnassa?

Kotimaisuusasteemme tulee jatkossakin olemaan erittäin korkea. Investoinnit tehtaallemme Hollolassa jatkuvat resurssien mukaan. Kasvun myötä toivomme tuottavamme myös lisää työpaikkoja tehtaallemme.

Avainlippu-merkin saaminen vaatii tuotteilta tiettyä kotimaisuusastetta. Mitkä asiat yrityksessä on huomioitu kotimaisuusasteen ylläpitämiseksi? 

Karlux Oy on ollut vuodesta 1983 täysin kotimainen valaisinvalmistaja, jonka tuotevalikoima on laajentunut viime vuosina myös pistorasiakeskuksiin eli käytännössä sähköpollareihin. Kaikki materiaalihankinnat mitä saatavilla on pyritään tekemään Hollolan lähialueilta, tarvittaessa kauempaa Suomesta. Kaikki tuotantomme tapahtuu omalla tehtaallamme Hollolassa. Toimimme sen puolesta, että suomalaisen työn sekä tuotteiden arvostus kasvaa ja hollolainen työ menestyy.

Mitä arvoa Avainlippu-merkki tuo Karluxille – miksi päätitte hakea Avainlippua?

Avainlippu on arvostettu ja tunnettu alkuperämerkki, joka kertoo asiakkaille siitä, että tuotteemme on valmistettu Suomessa ja näin myös työllistämme ihmisiä Suomessa. Arvostus kotimaista valmistusta kohtaan on noussut viime vuosina paljon. Maailman tilanteesta johtuen se tulee jatkossa korostumaan yhä enemmän ja haluamme osaltamme tuoda esiin tätä Karlux Oy:n tuotteissa Avainlippu-merkin myötä. Avainlippu-merkistä asiakas tunnistaa mitä arvoja yrityksemme arvostaa ja allekirjoittaa.

Tutustu Avainlippu-merkkin lisää täällä!

Ota yhteyttä