Rantasauna, Hollola

Terassin valaistus on tärkeää vuoden pimeimpinä iltoina. Hyvin valaistu terassi ja pihapiiri luvat tunnelmaa ja turvallisuutta. Hollolassa yksityishenkilön rantasaunan terassia valikoituivat valaisemaan Karluxin LEHTI seinävalaisin sekä POLLARI pihapiirivalaisin.

POLLARI

Aito ja alkuperäinen POLLARI tunnetaan myös ”Sepe” lempinimellä. Klassinen POLLARI on sekä pihapiiriin että julkisille paikoille soveltuva valaisin. Selkeän muotokielensä ansiosta POLLARI on kotonaan niin puutarhassa kuin taloyhtiön parkkipaikallakin ja pituus on valittavissa kohteen mukaan. Energiatehokas LED-moduuli on huoltovapaa ja raikas 4000 K luo modernin loppusilauksen. E27-versioon voi itse valita LED-polttimon valaistustarpeiden mukaan. Kaikkien pollareidemme mukana tulee aina asennusjalk, joten sitä ei tarvitse hankkia erikseen. Valaisimen vakiovärit ovat antrasiitti (RAL 7024), musta (RAL 9005) ja valkoinen (RAL 9010). Valaisin on kuitenkin tilauksesta maalattavissa mihin tahansa RAL-sävyyn kohteen värimaailman mukaan.

Tutustu valaisimeen:

Pollari (pihapiirivalaisin)

LEHTI

Suomalaista designia edustava LEHTI seinävalaisin on suunniteltu valaisemaan niin kodin pintoja kuin julkisia kohteita. LEHTI on erityisen kotonaan vähäeleisissä ja moderneissa ympäristöissä, sekä kohteissa joihin halutaan huomaamatonta mutta tehokasta valaistusta. Elegantin ja vähäeleisen LEHTI seinävalaisimen on suunnitellut palkittu muotoilija, Isko Lappalainen, ja valaisin sopii yhdistettäväksi Karluxin Lankku pihapiirivalaisimeen. LEHTI on suunniteltu valaisemaan talon sisäseiniä huopaisena ja alumiinisena sekä ulkoseiniä alumiinisena, yhdistäen kiinteän valaistuksen saman muotokielen alle. Valaisimeen on mahdollista myös saada räätälöity dipattu kuviopinta ja läpikuultavalle akryylille tehtynä seinävalaisimesta saa esimerkiksi upean yövalon lastenhuoneeseen. LEHTI valaisimeen on valittavissa värilämpötilaksi raikas 4000 K tai lämpöisempi 3000 K. Valon aukeamiskulma on 45 astetta ja akryyliksi on valittavissa kirkkaan akryylin (vakio) lisäksi opaaliakryyli, joka hajottaa enemmän valoa.

Tutustu valaisimeen:

Lehti (Alumiini)

Lehti (Huopa)

 

Ota yhteyttä