Tuotekuvaus

Albatrossi on jykevä pollari julkisiin kohteisiin. Teräksinen Albatrossi on laadukas valaisin julkisiin sijainteihin, joissa pollarin tulee kestää aikaa niin ulkonäön kuin rakenteen puolesta. Erinomainen kauppakeskuksiin, aukioille, parkkipaikoille ja jalkakäytäville. Karkaistulla lasilla suojattu LED-moduuli antaa ylös/alan valon luoden kauniin ja tehokkaan valaistuksen kaupungin ytimeen.

Tekniikka

Valonlähteenä energiatehokas LED-moduuli 25 W, ylös/alas.

Valovirta on 3040 lm ja värilämpötila 4000 K. Tilauksesta myös 3000 K.

Rakenne on alumiinia ja pollarissa on kytkentäluukullinen teräsrunko.

⌀ 200 mm, korkeus 1300 mm.

Päällimmäinen kupu on julkisiin kohteisiin erinomaisesti soveltuvaa karkaistua lasia 6 mm. Sylinterikupu
on iskunkestävää akryyliä 5 mm.

IK10. Kytkentä: 3 x 2,5 ( -o- ) ja kotelointiluokka: IP65

Suunnittelijoille

Jykevä Albatrossi LED-pollari on suunniteltu etenkin julkisiin kohteisiin kuten jalkakäytäville ja toreille. Albatrossi on erinomainen valinta kaupunkien vilkkaille alueille, kuten kauppakeskuksiin, parkkipaikolle ja kävelykaduille. Kestävän rakenteensa ja tyylikkään muotokielensä ansiosta pollari kestää aikaa ja erilaisia sääoloja hievahtamatta. Erityisen kauniin ylös/alas valon antava LED-moduuli on energiatehokas ja huoltovapaa. Pollari valaisee tien lisäksi kauniisti viereiset puut.

Albatrossi on syntynyt kohtaamaan kaupungin valaistustarpeet vilkkailla keskustan pääväylillä, kuten ensimmäisessä referenssikohteessa Lahdessa.

Asennus

Asennus betonijalustaan tai pintalaattaan, sisältää asennusjalan (halkaisija 114 mm).

Valaisimen saa asentaa vain valtuutettu asentaja voimassa olevien määräysten mukaisesti. Varmista, että jännite on kytketty pois päältä ennen asennusta tai huoltoa.

 

Sähkönumerot

Sähkönumero Väri
4507138Harmaa (RAL 7037)
4507137Musta (RAL 9005)

Muut katsoivat myös

Ota yhteyttä