Tuotekuvaus

Uuden aikakauden Iisalmi pollari tukee modernia rakentamista kotona ja mökillä. Iisalmi tarjoaa samassa kestävässä paketissa tehokkaan ja tyylikkään valaistuksen sekä sähköpisteen. Pollariin sisältyy aina kaksi vikavirtasuojattua pistorasiaa (16A tai perusrasia tarpeen mukaan). Näin valaisin antaa mahdollisuuden esimerkiksi ladata sähkö- tai hybridiauton suoraan valaisimesta kotona tai mökillä. Iisalmi on erityisesti suunniteltu leirintäalueille IK10 luokituksen, alumiinirungon sekä karkaistun lasin myötä, mutta myös sähköpisteen tuoman edun kautta matkailijoille. Saman edun Iisalmi pollari tarjoaa satamissa veneilijöille.

Tekniikka

Valonlähteenä energiatehokas LED-moduuli 25 W ylös/alas. Valovirta 3040 lm ja värilämpötila 4000 K (saatavilla myös 3000 K).

Rakenne: Alumiini + lukittava kytkentäluukku, runko kahdella vikavirtasuojatulla pistorasialla (16A tai perusrasia tarpeen mukaan). Päällimmäinen kupu karkaistua lasia, 6 mm. Sylinterikupu iskunkestävää akryyliä 5mm.

⌀200 mm. Korkeus 1200 mm.

Kytkentä 5 x 2,5 (-o-). IP65. IK10.

Suunnittelijoille

Iisalmi pollarivalaisin tukee modernia rakentamista. Valaisin antaa mahdollisuuden ladata sähkö- tai hybridiauton suoraan valaisimesta kotona tai mökillä. Iisalmi on myös erinomainen valinta esimerkiksi leirintäalueille ja satamiin, kun samassa paketissa tulee jykevä valaisin sekä kulkuneuvon sähköpiste. Jykevä runko ja karkaistu lasi varmistavat valaisimen kestävyyden julkisissa kohteissa. Energiatehokas LED-moduuli 25 W tuo ylös-alas valoa loihtien maagisen tunnelman esimerkiksi puiden lehvistöön. Iisalmi on maalattavissa mihin tahansa RAL-sävyyn kohteen värimaailman mukaan.

Asennus

Asennus betonijalustaan (esim. KBR 2). Sisältää asennusjalan (halkaisija 114 mm). Laippa-asennus saatavilla erikoistyönä pyynnöstä.

 

Valaisimen saa asentaa vain valtuutettu asentaja voimassa olevien määräysten mukaisesti. Varmista, että jännite on kytketty pois päältä ennen asennusta tai huoltoa.

Sähkönumerot

Sähkönumero Väri Valonlähde Pituus
4507145Harmaa (Ral 7037)Led-moduuli 25 W1200 mm
4507146Musta (Ral 9005)Led-moduuli 25 W1200 mm

Muut katsoivat myös

Ota yhteyttä