Tuotekuvaus

Klassikoksi muodostunut Pallo Käpylamelli on päivitetty LED aikakaudelle E27 kannalla! Taajamavalaisimen valonlähteenä LED E27 on joustava valinta, sillä polttimon voi valita kohteen valaistustarpeiden mukaan. Lamellit hajottavat valon kauniisti ja pylväsvalaisin raikastaakin kohteen kuin kohteen yleisvalolla, häikäisemättä. Pallo Käpylamelli on kotonaan etenkin parkkipaikoilla, aukioilla ja taloyhtiöiden pihapiireissä, sekä lenkkipoluilla.

Tekniikka

Pylväsvalaisimen valonlähteenä on energiatehokas E27 LED lamppu, jonka loppuasiakas valitsee tarpeensa mukaisesti.

Runko on sinkittyä, polttomaalattua terästä. Lamellit ovat alumiinia ja maalattavissa RAL-sävyihin. Lamellien aukon halkaisija 92 mm. Kupu iskunkestävää kirkasta akryyliä.

IK10. Kytkentä: 3 x 2,5 ( -o- ) ja kotelointiluokka: IP44

Suunnittelijoille

Klassinen Pallo käpylamelli tuo joustavuutta kohteeseen. Pylväsvalaisimeen voi itse valita LED-polttimon valaistustarpeiden mukaan.  Lamellit hajottavat valon kauniisti ja estävät häikäisyä.

Pallo on suunniteltu etenkin parkkipaikoille, aukioille ja taloyhtiöihin. Ajaton valaisin on erityisen kotonaan postmodernismia edustavassa ympäristössä sekä 70-lukua henkivissä kohteissa. Taajamavalaisin Pallo Käpylamelli on myös suosittu valinta puistomaiseen ympäristöön ja LED-teknologiaa tukeva rakenne raikastaa vanhankin kohteen raikkaalla valolla.

Perusvärit ovat harmaa (RAL 7037), musta (RAL 9005) ja valkoinen (RAL 9010). Valaisin on kuitenkin tilauksesta maalattavissa mihin tahansa RAL-sävyyn kohteen värimaailman mukaan.

Asennus

Pylvääseen 60 mm. Suositeltava asennuskorkeus on 3-6 m.

Valaisimen saa asentaa vain valtuutettu asentaja voimassa olevien määräysten mukaisesti. Varmista, että jännite on kytketty pois päältä ennen asennusta tai huoltoa.

Sähkönumerot

Sähkönumero Väri
4507034Valkoinen (RAL 9010)
4507035Harmaa (RAL 7037)
4507050Musta (RAL 9005)

Muut katsoivat myös

Ota yhteyttä