Tuotekuvaus

Persoonallinen Tylli taajamavalaisin on päivitetty LED aikakaudelle E27 kannalla! Pylväsvalaisimen valonlähteenä LED E27 on joustava valinta, sillä polttimon voi valita kohteen valaistustarpeiden mukaan. Lamellit hajottavat valon kauniisti ja häikäisemättä. Ajaton Tylli on kotonaan etenkin puistoteillä, taloyhtiöissä ja persoonallisissa kohteissa.

Tekniikka

Valonlähteenä LED E27 (ei sisällä poltinta).

Runko on sinkittyä, polttomaalattua terästä ja hattu polttomaalattua alumiinia. Lamellit ovat alumiinia ja maalattavissa RAL-sävyihin. Kupu on iskunkestävää akryyliä, 4 mm.

IK10. Kytkentä: 3 x 2,5 ( -o- ) ja kotelointiluokka: IP44

Suunnittelijoille

Tylli on samanaikaisesti uniikki ja ajaton valinta. Pylväsvalaisimeen voi itse valita LED-polttimon valaistustarpeiden mukaan. Lamellit hajottavat valon kauniisti ja estävät häikäisyä.

Taajamavalaisin Tylli kotonaan kohteissa joihin halutaan joustava ja persoonallinen valaisin. Etenkin puistoteille ja  taloyhtiöihin suunniteltu valaisin tukee LED-teknologiaa ja raikastaa vanhankin kohteen raikkaalla valolla.

Perusvärit ovat harmaa (RAL 7037), musta (RAL 9005) ja valkoinen (RAL 9010). Valaisin on kuitenkin tilauksesta maalattavissa mihin tahansa RAL-sävyyn kohteen värimaailman mukaan.

Asennus

Pylvääseen 60 mm. Suositeltava asennuskorkeus on 3-6 m.

Valaisimen saa asentaa vain valtuutettu asentaja voimassa olevien määräysten mukaisesti. Varmista, että jännite on kytketty pois päältä ennen asennusta tai huoltoa.

Sähkönumerot

Sähkönumero Väri
4507139Valkoinen (RAL 9010)
4507140Musta (RAL 9005)
4507141Harmaa (RAL 7037)

Muut katsoivat myös

Ota yhteyttä