Yritys

Kevään kuivuva asfaltti ja katupöly. Kesäyön peilityyneen järveen tippuva sadepisara. Oranssin kirpeän syysaamun lentävät lehdet. Pakkaspäivän auringon kylmät säteet. Nämä asiat ovat meille rakkaita. Nämä asiat otamme huomioon jo valaisimiemme suunnitteluvaiheessa ja siksi valaisimemme kestävät suomalaisessa ympäristössä.

Kotimainen Karlux Oy on perinteikäs perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1983. Oma tuotanto ja valaisinsuunnittelu takaavat joustavan palvelun sekä asiantuntevan neuvonnan valaisimiin liittyvissä asioissa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä apua, koska me autamme Teitä mielellämme. Erikoisosaamiseemme kuuluu vahvasti myös uniikkien valaisimien tuotanto sekä valaisinrestaurointi. Toteutamme rakennuttajan, arkkitehdin sekä suunnittelijan toiveiden mukaisia erikoisvalaisimia kohteisiin.

Otamme kaikissa päätöksissämme huomioon niiden vaikutukset luontoon. Siksi suunnittelemme ja valmistamme jokaisen valaisimen alusta loppuun itse. Keväästä 2019 alkaen tehtaamme on sijainnut Hollolassa, jossa teemme yhteistyötä suurimmilta osin paikallisten pienyrittäjien kanssa. Alihankintaketjumme on rakentunut lähes täysin 1,5 tunnin ajomatkan säteelle tehtaaltamme, sillä tuotantomme on aina sijainnut Lahdessa tai sen lähiympäristössä. Lisäksi suosimme kotimaisia, laadukkaita ja kierrätettyjä tai kierrätettävissä olevia raaka-aineita. Karlux tuotteilla on FI-merkki, joka todistaa, että tuote täyttää standardit sekä viranomaismääräysten ja -ohjeiden vaatimukset. Testaamme valaisimet riippumattomilla tahoilla, kuten SGS Fimkolla. LED-valaistuksen kehittäjänä ja kannattajana Karlux kuuluu myös Clean Tech Finland -verkostoon.

Paljon on muuttunut vajaassa 40 vuodessa – yrityksen nimi ja sijainti, suositut raaka-aineet, design ja tekniikka – Mutta yhä tärkeimmät arvomme ovat laatu, käsityötaito ja kotimaisuus.

Member of clean tech finland karlux kuvan päällä

Ota yhteyttä